top of page

Werken bij De Buurvrouw

Deelcafé De Buurvrouw is een non-profit koffiehuis en opende op 12 september 2018 haar deuren in Kapelle!

Bij De Buurvrouw kun je aanschuiven voor de beste koffiespecialiteiten van het dorp, maar.. er is meer. De Buurvrouw wil een plek bieden die inspireert om te delen. Delen van tijd, talenten, ideeën. En delen van middelen (100% van onze winst) om mensen in nood 'ver weg' te kunnen helpen. 
Gewoon vanuit Kapelle!

Samen bouwen aan een betrokken lokale gemeenschap, die niemand in de kou laat staan. Een plek waar rust en aandacht centraal staan, en nieuwe ideëen ontspringen. 


Ga je mee op avontuur?

Heb je interesse om aan de slag te gaan bij De Buurvrouw? ​Is het écht iets voor jou om tijd en aandacht aan de ander te besteden en wil je graag vrijwilliger worden?

Neem dan contact op met De Buurvrouw. Er zijn namelijk tal van mogelijkheden! Wat dacht je van o.a. barista in het koffiehuis, activiteiten begeleiden, het pand bijhouden of meedenken over nieuwe initiatieven?

Deelgenoten

Niet voor niets noemen we onze vrijwilligers ook wel 'deelgenoten'. Met de hoofdgedachte van delen, omzien naar elkaar en tijd en aandacht investeren in de ander wordt er meer gevraagd dan 'alleen' koffie maken of schoonmaken.

Onze vacatures vind je op deze pagina.

We zoeken met mensen die een warm hart voor anderen hebben, of dat willen krijgen. Ga mee op avontuur en neem contact op met De Buurvrouw voor meer info, of vraag één van de huidige 'deelgenoten' naar zijn/haar ervaringen.

bottom of page